Pauline van Tuyll


Fairbeeld Producties is opgericht door filmmaker en visueel onderzoeker Pauline van Tuyll.

Fairbeeld Producties maakt documentaires, reportages en campagnefilms voor televisie, onderwijs en het web. Ik zoek daarbij naar vormen om op een faire manier mensen en onderwerpen te verbeelden. Mijn interesse ligt vooral bij maatschappelijke thema’s, verteld door mensen die niet vaak in beeld komen. Mijn studie Theorie en Geschiedenis van de Psychologie komt daarbij goed van pas. Ik bekijk situaties van meerdere kanten en schets de context.

Van begin tot einde blijf ik betrokken en werk samen met de opdrachtgever aan een mooi resultaat. Daarbij houden we steeds voor ogen voor wie de film bedoeld is en hoe de film verspreid gaat worden. Op YouTube, in de filmzaal, als onderdeel van een multimediaproductie en/of voor educatie.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

Pauline van Tuyll