Voorlichtingsfilms

SYMPOSIUM BIJ BEWUST BETUWE
2017, 5 min

Opdrachtgever: Stichting Landschapsbeheer Gelderland

De campagne BIJ BEWUST BETUWE is vrijdag 31 maart 2017 van start gegaan met een druk bezocht symposium over biodiversiteit. Ruim 100 vertegenwoordigers van onder meer Betuwse gemeenten, het Waterschap, Regio Rivierenland, terrein beherende organisaties, natuurverenigingen en landbouworganisaties kwamen bijeen bij gastheer Waterschap Rivierenland in Tiel. Diverse sprekers lichtten de problematiek van bijen en het grote belang van biodiversiteit toe. Tot slot ondertekenden twaalf partijen de intentieverklaring en werden alle aanwezigen uitgenodigd hun bijdrage aan meer biodiversiteit kenbaar te maken.


HEALTH CARE FOR INTERNATIONAL STUDENTS AND STAFF
2013 (update 2017), 12 min

Opdrachtgever: Wageningen Universiteit en Research Centre

De gezondheidszorg is in veel landen op verschillende manieren geregeld. In deze voorlichtingsfilm voor internationale studenten en medewerkers van Wageningen UR vertellen studenten over hun ervaringen met de gezondheidszorg in Nederland. Een huisarts en een studentenpsycholoog praten over de Nederlandse visie op zorg en hoe die geregeld is.

ism met Wink Works


VOEDSEL ANDERS CONFERENTIE
2016, 9 min

De Voedsel Anders conferentie 2016 bracht zo’n 1000 mensen bij elkaar die actief zijn op het gebied van landbouw en voedsel, op lokaal, nationaal of internationaal niveau. Deze video geeft een impressie van de sfeer van de conferentie en laat kort enkele deelnemende boeren, wetenschappers, beleidsmakers en lokale doeners aan het woord.


ONLINE MASTER:NUTRITIONAL EPIDEMIOLOGY AND PUBLIC HEALTH
2014, 3 min

Een promotie film over een nieuwe online master van de universiteit Wageningen.


STUDEREN IN NEDERLAND EN HET UAF
2013, 10 min

Deze voorlichtingsfilm in opdracht van het UAF, de Stichting voor Vluchteling-Studenten, geeft vluchtelingen een indruk van studeren in Nederland. Ervaringen van vluchteling-studenten worden in beeld gebracht. Ook laat de film zien op welke manier het UAF mensen steunt bij hun studie en het zoeken naar werk. Voor meer informatie over het UAF ga naar www.uaf.nl.

Camera, interview en montage: Pauline van Tuyll; Geluid: Karen Kuiper


THEATER-DOCU VOORSTELLING OVER EERWRAAK

Een man wil zijn vrouw vermoorden …Hij stormt de theaterzaal binnen waar net een voorstelling over eerwraak plaatsvindt.
De acteurs vragen de dader om een uur geduld te oefenen en deel te nemen aan de voorstelling voordat hij iets onherroepelijks doet. …

In deze theater-docu voorstelling komen alle kanten van het thema eerwraak aan bod. Zowel daders als slachtoffers, conservatieven als progressieven en zowel religieuzen als niet-religieuzen uit verschillende nationaliteiten doen hun zegje.

Regisseur: Akram Sulayman

Voor deze voorstelling heb ik meegewerkt aan de productie en het camerawerk van de filmonderdelen gedaan.


CONFERENTIE OVER IMPACT EVALUATIE
2013, 6 min

Sfeerbeelden en interviews met deelnemers over de ontwikkelingen rondom ‘impact evaluation’. Opdrachtgever CDI Wageningen, Centre for Development and Innovation, van de Universiteit Wageningen.

ism Cocreation Productions.